Søk
Close this search box.

Fremmer selvstendighet og hverdagsmestring

Rustfri innredning bidrar til å fremme selvstendighet og mestring hos Stiftelsen grobunn

Stiftelsen Grobunn er en ideell organisasjon som har dedikert seg til å støtte personer med utviklingshemming og andre kognitive utfordringer. Sentralt i deres arbeid er å fremme selvstendighet, livskvalitet og sosial inkludering for de som deltar i deres programmer. Med et helhetlig og tilpasset tilbud arbeider stiftelsen for å gi individene de nødvendige verktøyene for å kunne mestre en selvstendig hverdag.

Hverdagsferdigheter som kjernekompetanse

Et hovedfokus i Stiftelsen Grobunns opplæring er å gi deltakerne ferdigheter som er nødvendige for å mestre dagliglivet. Dette inkluderer alt fra personlig hygiene og håndtering av økonomi til å kunne bo selvstendig og ivareta eget hjem. For mange av deltakerne betyr dette også å mestre matlaging, oppvask, og korrekt oppbevaring av mat – ferdigheter som danner grunnlaget for en sunn og selvstendig livsstil.

Aktivitetene på kjøkkenet, praktisk læring og mestring

Kjøkkenet spiller en sentral rolle i opplæringen hos Stiftelsen Grobunn. Deltakerne lærer ikke bare om ernæring og matlaging, men også om hygienisk oppbevaring og riktig bruk av kjøkkenutstyr. Dette er viktige hverdagsferdigheter som gir økt selvtillit og en større følelse av kontroll over egen hverdag.

Kjøkkenaktivitetene involverer planlegging, tilberedning av måltider og rydding, hvor deltakerne lærer å arbeide sammen i team og samtidig ivareta personlig ansvar.

Purus Kitchen Norge er stolte av å kunne vise til leveranser av kjøkken, stativbenker med tilleggsutstyr til Stiftelsen Grobunn.

-Vi trenger å kunne levere løsninger som er tilpasset kundenes behov. Det føler jeg vi gjør her, sier salgsansvarlig for Purus Kitchen, Rune Andre Enger. Purus Kitchen Norge legger stor vekt på ergonomi, hygiene og holdbarhet, noe som er spesielt viktig i et miljø hvor opplæring og mestring står i fokus.

Med kvalitetsprodukter fra Purus Kitchen Norge kan Stiftelsen Grobunn tilby deltakerne et moderne og funksjonelt kjøkkenmiljø som er tilrettelagt for alle. Dette gjør det enklere for deltakerne å navigere kjøkkenet trygt og effektivt, og legger til rette for en positiv opplevelse som igjen øker motivasjonen for læring og selvutvikling.

 

Rune Enger salgsansvarlig Purus Kitchen: rustfri innredning og benkeplater i rustfritt stål

Rune Andre Enger
Salgsansvarlig
Purus Kitchen Norge

Stiftelsen Grobunn www.grobunn.no
Purus Kitchen Kjøkkenbenker