Søk
Close this search box.

Purusrenner i rustfritt stål i velværeavdelingen til Hotel Riviera i Moss

Purusrenne 100 på Hotel riviera - en perle i moss

Hotel Riviera på Verket i Moss er en del av Strawberry-hotellkjeden, utviklet av Höegh Eiendom. Hotellet, som nylig feiret sitt ettårs jubileum, er et luksuriøst tilskudd til området med sine toppmoderne fasiliteter og unike design.

I hotellets 14. etasje finner du Riviera Pool & Wellness, en 650 m² stor velværeavdeling. Her kan gjestene nyte et basseng som holder ca. 34 grader året rundt, og som starter innendørs og strekker seg ut på hotellets takterrasse, med en fantastisk utsikt over Jeløya. Spaavdelingen er designet med tanke på både estetikk og funksjonalitet, og her spiller Purusrenne 100 en viktig rolle.

Arkitekt og interiør

Prosjektet er designet av LPO Arkitekter med interiørarkitekt fra Anemone, som har skapt en unik og luksuriøs riviera-atmosfære på hotellet.

Hva gjør Purusrenne 100 til det perfekte sluket i spa- og badeanlegg?

Purusrenne 100 er en smal, men svært kapabel renne som passer perfekt til spa- og badeanlegg. Med en ristbredde på 100 mm og en hygienisk konstruksjon oppfyller denne rennen de strenge kravene som stilles til fasiliteter som Hotel Riviera, og lignende anlegg som bl.a. i svømmehaller og garderober.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER
  • Materiale: Rustfritt syrefast stål EN 1.4404
  • Bruksområder: Spa, badeanlegg, sykehus, pleiehjem, skoler, offentlige lokaler, garasjer og verksteder.
  • Gulvtyper: Tilpasset for betonggulv, epoxygulv, vinylgulv med klemramme, og flislagt gulv med limflens eller «Tile Insert» med limflens.
  • Avløpsplassering: Tilgjengelig med midtavløp eller gavlavløp, med side- eller bunnavløp i dimensjonene Ø75 og Ø110 mm.
  • Rister: Varierer etter belastning, med alternativer for både bare føtter og tung trafikk.
Purusrenne 100 rustfritt rennesluk fra Purus til Spa- og badeanlegg med fliser.

HYGIENISK OG BÆREKRAFTIG
Purusrenne 100 sikrer en hygienisk løsning som er enkel å vedlikeholde. I spa-fasiliteter som Riviera Pool & Wellness er hygiene avgjørende, og den smale rennen bidrar til et rent miljø med minimalt klorbruk. Dette beskytter både gjester og materialer, samtidig som det reduserer miljøpåvirkningen.

Med Purusrenne 100 har Riviera Pool & Wellness fått en pålitelig og estetisk tiltalende løsning som sikrer høy funksjonalitet og enkelt vedlikehold. Dette prosjektet viser hvordan våre produkter kan tilpasses ulike behov og bidra til å skape førsteklasses fasiliteter.

For mer informasjon om våre produkter og løsninger kontakt oss gjerne direkte.

Involverte aktører

Rørarbeidet er utført av Bravida, med Høegh Eiendom som utbygger. Flisene er levert av Flisekompaniet, mens Herregårdsmur har stått for flisleggingen. Samarbeidet mellom disse aktørene har resultert i en imponerende velværeavdeling som kombinerer luksus med funksjonalitet, hvor Purusrenne 100 er en sentral komponent.

År: 2023
Byggmester: Höeg
Arkitekt: LPO Arkitekter