Søk
Close this search box.

En fantastisk messeopplevelse på VVS-Dagene 2024

22 oktober 2024

Purus og Joti på VVS-Dagene 2024:

Besøksrekord, produktnyheter og fremtidens løsninger

VVS-Dagene 2024 ble en enorm suksess for oss i Purus og Joti, og vi er strålende fornøyde med både responsen fra bransjen og den enorme interessen for våre produkter. Med en besøksrekord på over 12.500 personer gjennom de tre dagene messen varte, ble det tydelig hvor viktig VVS-Dagene er som møteplass. Dette er ikke bare et arrangement – det er et sted der relasjoner bygges, fagkunnskap deles og bransjen inspireres til å utvikle nye løsninger for fremtiden.

For oss er det å delta på VVS-Dagene en sentral del av hvordan vi knytter bånd til både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer i bransjen. Vi fikk anledning til å møte mange kjente fjes, samtidig som vi stiftet nye bekjentskaper med mennesker fra hele spekteret av vår bransje – fra lærlinger og håndverkere til entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Ønsker du å ta kontakt med en representant fra Purus?
Her finner du en oversikt over representantene som deltok på VVS-dagene 2024.

Vi serverte produkter, kompetanse – og kaffe!

Selv om kaffe er en viktig del av alle gode samtaler, var det våre produkter og nyheter som virkelig sto i fokus under messen. Vi serverte rundt 200 kopper kaffe, 300 flasker vann og en god mengde fruktpastiller til de som kom innom standen vår for en prat. Men enda viktigere var at vi fikk vist frem våre nyeste innovasjoner.

En av nyhetene vi viste frem var Purus Sun, en elegant, spesialtilpasset slukrist designet for bruk med mikrosement. Denne løsningen vakte stor oppmerksomhet og ble mottatt med entusiasme. Det er alltid en glede å vise hvordan vi kan kombinere funksjonalitet og estetikk i våre produkter – for oss handler det om å tilby løsninger som både fungerer teknisk og løfter rommets design.

Vi kan sluk - og det fikk vi vist!

Vårt hovedfokus på VVS-Dagene var å vise bredden i vårt sluksortiment, som er kjernen i hva vi driver med. Fra tradisjonelle plastsluk for boliger til våre lekre designsluk med tilbehør, og videre til rustfrie industrisluk og vårt UV-system til krevende miljøer som flate tak, fikk vi presentert hele spekteret av hva vi tilbyr.

Vi er utrolig stolte over det vi gjør, og messen ga oss en perfekt mulighet til å dele denne stoltheten med bransjen. Vi kan sluk, og vi føler virkelig at vi fikk vist frem hvor bredt vi favner. Enten det er snakk om private boligprosjekter, store industribygg eller spesifikke tekniske krav, så har vi løsningene som dekker alle behov. Og det var en stor glede å dele vår kompetanse og erfaring med besøkende fra alle faggrupper, som viste stor interesse for våre produkter og løsninger.

Litt ekstra fokus på industri og rustfritt stål

Sluk var vårt hovedfokus under messen, og en stor del av vårt sluksortiment innebærer løsninger for industri, spesielt i rustfritt og syrefast stål. Dette området har vi tidligere gitt litt mindre oppmerksomhet under VVS-messer, men i år valgte vi å fremheve dette mer. Vi ønsket å gi produktene innen industrisluk og UV-systemene den oppmerksomheten de fortjener, da disse løsningene er viktige for mange krevende prosjekter.

Vi presenterte vårt industrisluksortiment, inkludert renner og sluk i rustfritt syrefast stål som er skreddersydd for krevende miljøer, samt vårt UV-system, som er spesielt utviklet for flate tak og utfordrende dreneringsbehov. Disse produktene er laget for å takle ekstreme forhold, og de er avgjørende for mange av de største prosjektene der kravene til hygiene og holdbarhet er spesielt høye.

Festen er alltid på kjøkkenet!

I tillegg viste vi frem vårt sortiment innen rustfri innredning, som vi har blitt svært gode på. Spesielt innen kjøkkenbenker og beslag, stativbenker og annet tilbehør i rustfritt stål, har vi gjort store fremskritt. Disse produktene er ikke bare funksjonelle – de er også estetisk tiltalende. Vi presenterte dette i vårt hyggelige kjøkkenhjørne på standen, hvor vi også serverte kaffe og inviterte til gode samtaler. Som kjent, festen er alltid på kjøkkenet!

Visste du forresten at vi selger alt dette innen rustfritt stål mot prosjektmarkedet? Ikke nøl med å ta kontakt for en produktgjennomgang eller prosjekteringsbistand til et holdbart og trendy kjøkken, eller om du trenger slukløsninger til en svømmehall eller institusjon.

Et bredt spekter av besøkende

Vi verdsetter alle våre besøkende – og det som kanskje gledet oss aller mest, var å få besøk av et bredt spekter av mennesker – alt fra lærlinger og erfarne rørleggere til flisleggere, ingeniører, kjøkkenforhandlere, entreprenører, arkitekter og konsulenter – listen er lang. Vi setter stor pris på hver eneste av dere som tok turen innom for en prat, og vi gleder oss til å fortsette dialogen i tiden fremover.

Møter ansikt til ansikt har vært uvurderlig for oss, både med tanke på å diskutere produktutvikling, prosjekteringsbistand og dimensjonering, men også for å møte dere, våre kunder og samarbeidspartnere, på en mer personlig måte. Det gir oss verdifull innsikt og tilbakemeldinger som vi tar med oss videre.

Det å jobbe sammen på standen har også vært utrolig viktig for oss internt i Purus. Mange av oss jobber fra ulike steder, og det å kunne samle hele teamet under messen var en flott mulighet til å samarbeide tettere og styrke fellesskapet. Vi er en lidenskapelig gjeng som brenner for det vi gjør, og det å jobbe sammen under slike forhold gir oss ny energi og inspirasjon.

På torsdagen hadde vi storfint besøk da konsernsjefen vår, Rebecka Spånberg, kom på besøk fra BLS Industries AB. Det var stas å ha henne der, og vi er stolte av å ha en leder som tar seg tid til å komme og støtte oss under et så viktig arrangement. Du kan lese mer om besøket på VVSforum.no.

Vi heiet frem morgendagens helter

Vi var også stolte sponsorer av årets NM i rørleggerfaget, og fulgte spent med på de fem kandidatene som avla svenneprøven live under messen. Gratulerer til Kaja Huka Johannesen, fra Haaland i Mo i Rana, som stakk av med seieren og ble norgesmester i rørleggerfaget 2024! Vi gratulerer også alle kandidatene som bestod med glans og nå kan kalle seg rørleggersvenn. Heia fremtidens helter!

Fremtidens løsninger – og vårt løfte

En av de beste tingene med messen er de verdifulle samtalene og tilbakemeldingene vi fikk. Det ble tydelig at markedet setter pris på den produktutviklingen vi gjør, spesielt i samarbeid med fagfolk som har fokus på norsk byggeskikk. Både Joti R med den blå støpemalen og Purus PRO Line fikk mye oppmerksomhet, og det samme gjorde Purus PRO Line Premium, som begeistret både rørleggere, flisleggere og interiørarkitekter.

Som vår salgssjef Søren Brøndum Knudsen sa via Nemitek:
“Det som er innmari kult, er at vi merker at imaget til rørleggerne har vokst.” Se hele videoen her.

Vann er en verdifull ressurs, og vi lover å jobbe hver dag for å finne enda bedre løsninger for vannhåndtering. Gjennom vårt arbeid med The Art of the Water Cycle, ønsker vi å bidra til smartere og mer bærekraftige løsninger, både innen design, produktutvikling, energigjenvinning og funksjonalitet.

Fremover - i full fart

Selv om vi er litt slitne etter tre intense messedager, er vi mer motivert, inspirert og klare enn noen gang for oppgavene som venter. Nå står det masse oppfølging på agendaen, både når det gjelder produktutvikling, kommunikasjon og kundeforhold. Vi gleder oss til å gønne på videre og bygge videre på alle de gode samtalene og innsiktene vi har fått gjennom VVS-Dagene 2024.

Takk til alle dere som besøkte oss – vi ser frem til å jobbe sammen for å skape fremtidens løsninger!

Vi ønsker også å rette en stor takk til Nemitek og alle som har jobbet hardt bak kulissene for å gjøre VVS-Dagene 2024 til en så stor suksess. Takket være innsatsen deres ble det besøksrekord, og vi håper at alle utstillerne sitter igjen med samme gode følelse som oss.

Ønsker du å ta kontakt med en representant fra Purus?
Her finner du en oversikt over representantene som deltok på VVS-dagene 2024.

Bildegalleri fra vvs-dagene 2024:

Klikk på miniatyrbildet, og bla deg gjennom galleriet med pilene