Søk
Close this search box.

Lasse Øiahals blir distriktsansvarlig nord for Purus og Joti

22 august 2024

Purus styrker sin tilstedeværelse nord for trondheim

BLS Norge AS, som har merkevarene Purus og Joti, er stolte av å kunngjøre ansettelsen av Lasse Øiahals som ny distriktsansvarlig for nordlige regioner. Øiahals kommer fra en imponerende karriere hos Dansani Norge og vil nå ha ansvaret for Purus og Joti produktsortiment i regionen nord for Trondheim.

– Lasse bringer med seg en rik erfaring og bred kompetanse innen oppsøkende salg og butikksalg i midt- og Nord Norge. Hans evne til å jobbe proaktivt for å avdekke nye leads, kombinert med en sterk bakgrunn i relasjonsbygging, gjør ham til et verdifullt tilskudd til vårt team, sier Salgssjef Søren Brøndum Knudsen.  

Lasse har en dokumentert historie med gode resultater og er kjent for sin problemløsningsevne og stor arbeidskapasitet.

Sterkere fokus på kunnskapsformidling

I sin nye rolle vil Øiahals fokusere på å utvikle og styrke relasjonene med installatører og tilbydere av baderomsløsninger i regionen. Dette inkluderer å tilby kurs og opplæring, samt sikre de beste forutsetningene for at våre kunder får optimale tilbud og tjenester.

– Jeg er begeistret for å bli en del av BLS Norge AS, sier Lasse, som kjenner merkevaren Purus fra tidligere i bransjen. – Dette blir en ny og spennende utfordring som jeg ser frem til.

Øiahals på Fredagspraten